Forum Home Jobs
Bug Bounty List
Page 1 of 2 1 2
Posted 32 Months Ago
EcronFura
Date: Mar 2012
Posts: 431
This is an updated list of all current bugs and what needs to be hunted and experimented to be awarded the bounty listed with each bug. Trial and testing that I won't have to do can be helpful to everyone.

------------------------------------------------

Bug: Find out what causes battle timer to stop being accurate.
Reward: +25 gems
Possible causes: Skipping Turn? Spells?

Posted 32 Months Ago
Psychotic
Date: Nov 2012
Posts: 87
Bug: Find out what factor some battles not to show up on a player's recent in game battles list.

Cause: Your possible cause was correct. 2 times I used a spell for the last turn/killing the last enemy and I would /who Psychotic, no replay, but if I didn't it'd show up.

>(proof)
As far as a comparison between the web and ingame:
In-Game: http://prntscr.com/5rkwtf
Web: http://prntscr.com/5rkx8k

When I used the spells as the last turn it did not end up showing onto the in-game replay list.
Posted 32 Months Ago
bleedingstar
Date: Jan 2015
Posts: 9
if you go to a different tab in a battle and then back to the game the timer will be off for however long you where on the other tab. it only does for other tabs not for any other programs
Posted 32 Months Ago
Psychotic
Date: Nov 2012
Posts: 87
That's not what he's talking about, bleedingstar. He's talking about if you're playing, it shows you have say 10 seconds left and then it just ends while the blue bar isn't to the end. That bug that you described isn't even a bug. If I switch tabs the time keeps going but considering it's flash, it doesn't just update, so when I switch back to the BT tab, it attempts to get back on track.
Posted 26 Months Ago
Hunter
Date: Aug 2014
Posts: 105
Bug: After I spent a gem on the kuppi luttery, the game got stuck on the "crates screen".
Solution: I had to refresh.
Cause? I have no idea of what can be the cause of this little bug.
Posted 26 Months Ago
Arcton
Date: Mar 2013
Posts: 90
Is it the same old negative gem bug?
Did u lose a gem? If yes, did you get anything?
Posted 26 Months Ago
Scammer
Date: Jul 2013
Posts: 119
Quote
Is it the same old negative gem bug? <br/> Did u lose a gem? If yes, did you get anything?


The old "Inventory is full" bug that still consumes gems ;(
Posted 26 Months Ago
Hunter
Date: Aug 2014
Posts: 105
Quote
Is it the same old negative gem bug? <br/> Did u lose a gem? If yes, did you get anything?


No, I spent one gem, got nothing and then got stuck on the "lottery crates screen".
Posted 26 Months Ago
Hunter
Date: Aug 2014
Posts: 105
Quote
[quote]Is it the same old negative gem bug? <br/> Did u lose a gem? If yes, did you get anything?[/quote]<br/> <br/> The old "Inventory is full" bug that still consumes gems ;(


No, it doesn't. You just need to refresh and the unspent gem will show up and be available to be spent again.
Posted 26 Months Ago
MrBopper
Date: Jun 2015
Posts: 8
http://www.battletale.com/world/#/battle/Gp2AHLSgpm/ skip turn at start of the third wave monster wave, and then it says Error has been automatic report blah blah blah at the chat box. Sorry, i can't take a picture because after that battle, i was disconnected.
Page 1 of 2 1 2